Avaliações de Yserman Streetfood Leeuwarden

Avaliações recentes

5.0
Meekma
26 novembro 2022

Heerlijk eten, warm bezorgd. Incl. een roze roos en kaars als extraatje. Dank!

Pauline
25 novembro 2022

Eten was heerlijk, ruime porties en de bezorging was top!

Bernard
21 novembro 2022

Eten gewoon goed en wat je mag verwachten. Doen hun uiterste best zo snel mogelijk te leveren en is er iets onduidelijk word er altijd nog even nagevraagd

Minke
7 outubro 2022

Goed verzorgd, smaakte weer lekker.

Thijs
10 setembro 2022
Marten
28 agosto 2022

Lekkere Thaise curry met kip. Het bakje met de curry was ook goed gevuld.

Minke Mintje
6 agosto 2022

Was dik in orde. Veel verse groente. Gedifferentieerde smaken.

Douwe
5 julho 2022

Goed en vers eten

Bernard
19 junho 2022

Goed eten lekker pittig en snel bezorgd een aanrader

Sabine
19 junho 2022

Heel blij dat jullie nu ook in Tytsjerk bezorgen.

Kim
4 junho 2022
S.
22 maio 2022

Helaas niet naar verwachting. De soep en kipstukjes waren heerlijk, maar de overige gerechten, zoals de curry smaakloos.

Sebastiaan
5 maio 2022

Helaas was de rode curry niet wat ik er van had verwacht. De smaak was vlak en waterig (wellicht om het wat te 'vernederlandsen'). Erg jammer, omdat de Thaise keuken wel wat meer in Leeuwarden mag komen. Bezorging was verder netjes op tijd.

Gerda
4 abril 2022

Eerste keer besteld bij Yserman, echt een aanrader. Heerlijk gegeten en ook zo leuk dat er een kaars en roos in de tas zat voor een gezellig etentje thuis!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Oldehove
27 março 2022

Heerlijk! Hier nu twee keer besteld, en we gaan hier absoluut veel vaker bestellen.. leuke verrassingen, heerlijke gerechten, goede vlotte bezorging, geen klachten. Ga gewoon hier je bestelling doen, dit is op dit moment onze favoriet.

Bram
25 março 2022

voortreffelijk gegeten en adequate bezorgtijd.

J. Kramp
20 março 2022

sommige smaken moesten we even aan wennen, maar we hebben heerlijk gegeten. De verrassing van een roos en een kaars was super.

Thijs
5 março 2022

Eten was heerlijk! De bezorging was heel snel. 25 minuten eerder dan aangegeven.

Laurens
4 março 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging!

Steef
25 fevereiro 2022

Perfect bezorgd op de gewenste tijd. Eten was weer buitengewoon lekker. Pure smaken.

Max Leukfeldt
20 fevereiro 2022

Het vegatarische gerecht, Pad Thai tofu vega was echt niet te eten, een kleffe hap zonder enige smaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Woortman
20 fevereiro 2022

Heerlijk eten, keurig verzorgd. Top

Bram
13 fevereiro 2022

Zoals altijd. Vers, smaakvol en precies op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Derek
30 janeiro 2022

Ontzettend lekker! Supersnel bezorgd (=

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arjan
29 janeiro 2022

Taai vlees, curry had weinig smaak. Het meeste laten staan. Niet voor herhaling vatbaar

Nn
23 janeiro 2022

Een van m’n favoriete restaurants in Leeuwarden!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rikus
23 janeiro 2022

Was heerlijk. Van alle smaak variaties enorm genoten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rienk
22 janeiro 2022

Super heerlijk gegeten!

Patrick
15 janeiro 2022

Lekkere curry's. Pittig, maar net niet té. Wel een paar zweetdruppeltjes op het voorhoofd, maar dat hoort erbij😁. Salades waren prima qua grootte en smaak

Gerrit
14 janeiro 2022

Eten was er een kwartier eerder dan de eerste schatting. Dat was perfect. Heerlijk en warm eten! De rendang en Thaise satastokjes zijn echt een aanrader. Misschien is het wel beter om de kroepoek apart erbij te leveren. Nu in de doos bij de saus dus die werd wat slof.

De Boer
23 dezembro 2021
Marian Bijlsma
12 dezembro 2021

Was heerlijk, aanrader 👍🏼

Anoniem
11 dezembro 2021

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging.

Anoniem
10 dezembro 2021
Anton
9 dezembro 2021

Het beste Eten wat ik ooit heb besteld in Leeuwarden. De rode curry is zoals in Thailand.

Rikus
5 dezembro 2021

Heerlijk genoten van het lekkere eten

Anoniem
4 dezembro 2021

Altijd heerlijk!

Wietske
3 dezembro 2021

Heerlijk eten, prettige mensen. Zo'n roosje erbij en de vriendelijkheid, daar geniet ik van!

Irene
13 novembro 2021

Fried Rice erg lekket maar Noodles gerecht was veel te zout. Bezorging prima en op tijd

C Gerritsen
10 novembro 2021

Altijd Heerlijk eten voor een prima prijs

GJ
4 novembro 2021

1 woord - Heerlijk

De Jong
10 outubro 2021
Nadya
6 outubro 2021

Opnieuw heerlijk gegeten! Super origineel. Vooral de verschillende curry vallen hier in de smaak. Lekker warm, netjes en op tijd bezorgd. Tot de volgende keer!

Marleen
17 setembro 2021

Heerlijk, bijzonder en gevarieerd eten! Vriendelijke bezorger. Op de bestelling lag een zakje met een kaars en een lief geel roosje. Ik reageerde enthousiast en de bezorger zei: ‘Ja, daar wordt toch iedereen blij van?’ Nou, inderdaad! Bedankt, mensen! ❤️

Jacco
10 setembro 2021

Geniaal lekker als altijd!

Siebrand
5 setembro 2021

De pupusa is een aanrader! De gele curry met gamba's was ook lekker. De rode curry beef viel echter niet in de smaak helaas. Het vlees was erg taai en daardoor nauwelijks eetbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thijs
1 setembro 2021

Heerlijk eten! Prima bezorging! Een 10

Thijs
17 agosto 2021

Super goed eten! Wow! Een 10! Plus een 10 voor de bezorger!

Willy D
15 julho 2021

Altijd verrukkelijk, tevens snel bezorgd en goed geprijsd.

Dennis
30 junho 2021

Was weer erg goed! Met veel aandacht klaargemaakt. Blijft een traktatie om hier te bestellen.

Linda
29 junho 2021

Heerlijk eten, met de echte smaak uit Azië. Zeker voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Woortman
19 junho 2021

Super, super lekker.

Ida Singelsma
31 maio 2021

Heerlijke curry's, zien er heel verzorgd uit. En goddelijke Thaise icetea. Met leuke attentie bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rudy en Doris
26 maio 2021
Abuys
25 maio 2021

Uitstekend, levering precies opmtijd, Vers eten, leuke attentie (zakje thee, servetjes)

Louise
23 maio 2021

Heerlijke pompoen curry gegeten en de boontjes waren echt super! Super snel bezorgd. Echt top en bedankt voor de roos :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Loes
20 maio 2021

Het was lekker en ruim voldoende èn op tijd bezorgd. Het smaakt naar meer!

HG
16 maio 2021

Erg goed eten en een vlotte bezorging. Ook de service wat betreft het op willen lossen van een kleine lekkage van de soep verdient zeker een beker. Kortom een aanrader!

Edris
16 maio 2021

Snelle bezorging, lekker en relatief gezond eten

V.S.
11 maio 2021
Djörn
8 maio 2021

Heerlijk. De geur en smaken, even je ogen dicht en je waant je in Azië.

Janien
4 maio 2021

Snelle bezorging, lekker eten en net even iets meer luxe dan dat je verwacht!

Niek
2 maio 2021

Heerlijk gegeten.

Bijkers
2 maio 2021

Heerlijk en voldoende eten en goed warm. Bezorger zeer vriendelijk.

Piet en Ina
30 abril 2021

De bestelling kwam royaal op tijd en de maaltijd was mooi gevarieerd, warm en lekker. De soep was royaal gevuld met lekkere verse groenten maar voor onze smaak net wat te pittig. Daar zullen we bij een volgende bestelling rekening mee houden want verder: voor herhaling vatbaar! Dus we komen zeker terug.

Wiebe
29 abril 2021

Wederom top gegeten! Op tijd en warm bezorgd..

Kees
27 abril 2021

Lekker eten voor een goede prijs. Weer eens wat anders. Zeker een aanrader.

De Groot
27 abril 2021
Nynke
27 abril 2021

Voor de derde keer heeerlijk gegeten :) wij bestellen zeker weer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wim & Marije
27 abril 2021

Lekker eten, vooral de saté was heerlijk en goed op smaak (fijn pittig). Echt een aanrader! Wij gaan iig vaker bestellen.

Timibab
26 abril 2021

Lekker pittig, goede smaken. Vegan optie was super.

Michel
21 abril 2021

Een aanrader! Heerlijk

Gerlinda Rehberg
19 abril 2021

Lovely food, plentiful and beautifullly presented! We love the candle and flower that come with it- such a nice and thoughtful touch. Delivery was super fast . This was the second time we ordered, and we will be back for more

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Passchier
17 abril 2021

Lekkere, niet alledaagse smaken. Op deze manier bestellen en laten bezorgen kun je er een gezellige avond van naken.

Lizet
14 abril 2021
Christiaan
13 abril 2021

Het was prima op tijd klaar, nog heet en zeer smaakvol met een bloem en een kaars erbij voor de sfeer. een aanrader.

Gielen
12 abril 2021

Soep met welgeteld 4 garnalen voor 2 personen viel tegen, zeker als alternatief voor de Thom kha kai. loempia’s waren iets te slap. Rest van het menu was goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Woortman
28 março 2021
Pieter
28 março 2021

Het was heerlijk en exact op de afgesproken tijd. Alleen was het gokken welke dressing bij welk product hoorde. Maar heerlijk om meer authentieke smaken uit Vietnam en omgeving te proeven. Jaren geleden op vakantie geweest en dit was voor het eerst dat ik in NL een springrol at zoals je ze daar zelf in een restaurantje maakt.

Ben
27 março 2021

Gewoon heel goed Had wel pittiger gemogen

A.p.
24 março 2021

Heerlijk!

LN
23 março 2021

Zoals altijd vlot en lekker spicy

Lizette
20 março 2021
Bart
18 março 2021

Gewoon goed!

Ben
15 março 2021

Verkeerde menu besteld Ondanks dat hebben we heerlijk genoten Bezorging prima, vlot en coronaproof Volgende keer het juiste menu bestellen

Tom
14 março 2021

We hadden verschillende gerechten besteld. De rendang, saté en kippenvleugeltjes waren heerlijk. Helaas was de rode curry echt niet lekker. Er zat geen smaak aan de saus en er zaten allemaal ingrediënten in die niet genoemd waren zoals ananas. Erg jammer.

Carole
13 março 2021
Aleksandra
12 março 2021

Vers gekookt, verrassend lekker. Geen simpel indisch food.

J.Zuiderveld
10 março 2021

Helaas vond ik de kwaliteit zeer matig. Ik ben een liefhebber van de Thaise keuken,maar vond dit ronduit zeer matig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Louise
10 março 2021
MSC
8 março 2021

Ten eerste, wat een geweldige keuze hebben jullie! Inmiddels bijna alles wel gehad, en ik moet zeggen dat het eten me geen enkele tegenvalt. Niets anders dan lof voor het heerlijke eten, het snelle bezorgen en de top service! Tot snel

Lina
7 março 2021
Nanda
7 março 2021

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk de Vries
7 março 2021

Het bestelde eten werd op de afgesproken tijd bezorgd en was nog lekker warm. De kwaliteit was erg goed, zowel de sla als het vleesgerecht. De nasi-goreng was ook goed maar die we wel eens hebben gegeten in restaurant de Yserman vonden we toen lekkerder van smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Saskia
7 março 2021

Heerlijk en veelzijdig menu! Lekker pittige gerechten en veel verse groenten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P.J. Tiemersma
7 março 2021

Uitstekend. Heerlijk gegeten.

Sietze Boersma
7 março 2021

Het eten was wederom voortreffelijk!

Kirei
6 março 2021

Het was verrukkelijk. Hartelijk dank voor de mooie pink roosje met een kaarsje erbij, TOF ! En hartelijk dank voor de Japanse Sencha TOF bezorgd ! een dikke 10 !

Jo
3 março 2021

Super lekker en Met aandacht verzorgt.

Jan
3 março 2021

Het eten was bijzonder goed!. ok was het meer dan voldoende; echt een aanrader. De bezorging was keurig op tijd en de gerechten waren perfect verpakt en nog warm! Hier bestellen we zeker weer!

Gerdien Visser
2 março 2021

Heerlijk gegeten, ruim voldoende voor twee personen. Mooie afwisseling van smaken: zuur, pittig, neutraal. Lekker veel groente en zachte tofu. Mooie droge rijst met pit. Wel is enorm veel aluminiumfolie gebruikt om alle bakjes in te pakken. Graag volgende keer milieuvriendelijke verpakking gebruiken. De bezorging was stipt op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicole
1 março 2021

Super lekker gegeten! Leuke variatie aan verschillende hapjes en allemaal heerlijk! Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vogelvang
1 março 2021

Was niet helemaal wat we ervan verwacht hadden helaas. Smaak viel tegen,, niet die authentieke Thaise smaak. Pad Thai was flauw en garnalen zagen er niet fris uit. Pad prik king chicken was vooral scherp maar niet smaakvol. Erg jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Woortman
1 março 2021
Jolanda
1 março 2021

Heerlijk gegeten! We hebben wel eens vaker laten bezorgen door een restaurant maar dat viel eigenlijk altijd tegen. Deze keer niet, echt een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijk
28 fevereiro 2021

Prima gegeten, goed verzorgd en bezorging zoals afgesproken.

Aike
27 fevereiro 2021
Wytse
24 fevereiro 2021
Louise Cohen
21 fevereiro 2021

Verrassend en lekker....!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark
20 fevereiro 2021

Fantastisch eten!

Nicky & Robin
20 fevereiro 2021

Genoten van het heerlijke eten en super service ontvangen!!

Jeroen
19 fevereiro 2021

Het eten was heerlijk, de service met een kaarsje en bloemetje fantastisch en de bezorging op tijd (eten was nog heet). Genoten.

Ruuud
19 fevereiro 2021

super snel bezorgd, value for money !

An
14 fevereiro 2021

De smaken waren goed. Wij vonden wel er te weinig vlees in de curry was. Bezorging was goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
14 fevereiro 2021
Max
13 fevereiro 2021
Leon
11 fevereiro 2021

Heerlijk, wij hadden menu 1. Goede smaken en heerlijk mals vlees in de curry. Zeker voor herhaling vatbaar👍

Rudi R
3 fevereiro 2021

Overheerlijke gebakken Thaise rijst schotel mogen genieten.. Bordevol beetgare groente, prima op smaak en op verzoek lekker pittig ! Vlotte bezorging en leuk zo met een bakje Thaise groene thee, kaars en roosje erbij, sfeerverrijkend ja..

Arie
2 fevereiro 2021

Helemaal Top! Goed op smaak, prima hoeveelheid en goed verpakt.

Lihua
31 janeiro 2021
Soeredj
31 janeiro 2021

Echt lekker thais eten zoals het hoort te zijn 🙂 Ik krijg er elke keer een roosje🌹 en een kaarsje🕯️bij. Hoe leuk is dat! Dikke plus voor het eten,.... Dikke dikke plus voor de aandacht die jullie er extra in steken 🙏🏾

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

iModoki
30 janeiro 2021
Johannes
30 janeiro 2021

Echt uniek goede smaken en een aanwinst voor de stad. De prijzen zijn opvallend gunstig voor wat je krijgt. Ik ben fan!

sytske
29 janeiro 2021

Erg lekker

Hennie
24 janeiro 2021
Kuiken
24 janeiro 2021

Heerlijk gegeten, echte authentieke smaken. Goed warm gehouden. Een aanrader voor liefhebbers van Thais eten.

M. Albuixech
24 janeiro 2021

Good quality and I enjoyed the food. Overall, I’d have preferred more lime peaces for the Pad Thai and more authentic Thai greens instead of corn. The green tea Panna Cotta was delicious! And thanks for the candle and Rose - was a nice surprise. :))))

Anoniem
23 janeiro 2021

Snelle bezorging, warm eten en fantastische service. Heerlijk gegeten!

Irene
23 janeiro 2021

Eten was snel binnen en echt heeeeel erg lekker! (We hadden menu 1) Dit doen we snel weer!

Rienk
19 janeiro 2021

Heerlijk eten! Prijs is ook goed. Zal er zeker vaker bestellen

iModoki
19 janeiro 2021
Anoniem
19 janeiro 2021
Nico
18 janeiro 2021

Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Judy Abercrombie
18 janeiro 2021

Wederom heerlijk heerlijk gegeten. Deze keer ook de salade beef besteld. Echt heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tess
18 janeiro 2021

Het eten was heerlijk! Alleen denk ik wel dat ik de groene curry had ipv de gele.. Als jullie ook nog overgaan op geen plastic dan is het helemaal top! Bezorging was snel en erg vriendelijk. Leuk bloemetje en kaarsje erbij voor een romantisch diner.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martien
18 janeiro 2021

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd en lekker warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thea
17 janeiro 2021

Echt een feestje op je bord en een feestje op je tong. 👌🏻 wat een smaaksensaties Hier kunnen nog heel wat thuisbezorgd restaurants iets van leren. Het was nog heerlijk warm ( door heel veel aluminium folie wat er om heen zat. Dit is echt uit eten !!! Maar dan thuis . Chapeau dikke 10 Wij bestellen zeer regelmatig eten aan huis. Ik zei net tegen mijn man : de winnaars komen nu naar voren Bedankt voor de roos en de kaars Heel attent

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Silla
17 janeiro 2021
Sylvia
16 janeiro 2021

Heerlijk gegeten en meer dan genoeg met z'n tweeën!!

Nina
15 janeiro 2021

Heerlijk gegeten. Goede portie. Leuk presentje erbij; mooie gele roos en een kaarsje. Zeker een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Tjo
13 janeiro 2021
Tjo
13 janeiro 2021
Cam
10 janeiro 2021

Dank voor een gezellig extra'tje bij de bestelling, tip: altijd via de website bestellen niet via thuisbezorgd.nl!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roelant
10 janeiro 2021

Precies op tijd bezorgd. Netjes verpakt. Misschien een beetje te vanuit milieu oogpunt. Smakelijke gerechtjes. De curry is het best.

De Wit
8 janeiro 2021

Het eten was heerlijk. De service was top! De bezorging ging vlot. Er zat zelfs een kaarsje met een roos erbij als attentie. Na het eten werden we nog gebeld met de vraag of alles naar wens was. Zeker voor herhaling vatbaar.

Janny
7 janeiro 2021

Het smaakte naar meer !! Heerlijk gegeten.

Lwd
7 janeiro 2021

Heerlijk gegeten voor een eerlijke prijs. Het lekkerste Aziatische eten van Leeuwarden en omstreken! Top!

N Boonstra
7 janeiro 2021

Wij hebben vandaag heerlijk eten bij jullie besteld aan geboden door vis het was overheerlijk en snel geleverd beveel het zeker aan en bestellen doen we zeker weer bedankt

Ton
5 janeiro 2021

Heerlijk gegeten

Tjo
5 janeiro 2021

Was heerlijk, zoals altijd

Faye
30 dezembro 2020

Is de kok veranderd? Het eten was niet zoals ik gewend ben. Hetzelfde gerecht was de vorige keer veel lekkerder. De patat deze keer was erg taai en koud. De vleugels waren niet krokant en smaakten een beetje verbrand. De bakjes die er deze keer gebruikt zijn zijn niet bedoeld voor natte gerechten. M'n tafel zat onder de saus. Ik hoop dat jullie snel weer open kunnen. Ter plekke eten is toch altijd het lekkerst.

Marjo
26 dezembro 2020

Wel pittig, maar verder heerlijk en voldoende voor zelfs 2 dagen.

Desirée
23 dezembro 2020

Super snelle bezorging!! Binnen 20 minuten had ik mijn lekkere eten in huis. Het was heerlijk! Kan het zeker aanbevelen.

Udir Trepper
22 dezembro 2020

Bezorgtijd sowieso al meer dan een uur liep nog eens 20 minuten uit.. (Ik woon op 5 minuten fietsafstand) Anderhalf uur na bestellen, vind ik toch half uur te lang duren/wachten.. Wel lekker hoor, op smaak en pittig, maar natuurlijk nu niet meer zo scherp geprijsd..

Marcel
21 dezembro 2020

Perfect food. Will do again next year.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Taxi Don
19 dezembro 2020

Het wordt een beetje eentonig maar het was weer helemaal top super food!!

leukfeldt
18 dezembro 2020

in tegenstelling tot de 1e keer was het eten kwalitatief een stuk slechter,zag er minder aantrekkelijk uit en de smaak hielt niet over

Michel
14 dezembro 2020

We hebben weer genoten! Heerlijk

Renske
13 dezembro 2020

Erg vet.

Erwin
12 dezembro 2020

Bezorging duurde vrij lang. Eten was ruim voldoende en lekker van smaak, maar alleen vlees en rijst. Geen groenten en geen saus. Dus naar mijn mening niet een volledig hoofdgerecht.

Theo
9 dezembro 2020

Heerlijk eten, vers, huisgemaakte en veel smaak

Max
7 dezembro 2020

Prima de luxe, heerlijke smaak en goed op warmte.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jelle
4 dezembro 2020

Weer heerlijk gegeten,

Peter
4 dezembro 2020

Heerlijk gerechten voor een goede prijs. Bezorging keurig op tijd.

Laura
4 dezembro 2020

Heerlijk eten, vol van smaak en ruim voldoende. Bezorging was (op vrijdagavond) 10-15 min later dan aangegeven, maar alles was netjes ingepakt en goed warm.

Wijnand
4 dezembro 2020

Was weer heerlijk👍👍👍👍

Nanda
3 dezembro 2020

Fantastisch gegeten. Heerlijk!

Lieuwe Montsma
3 dezembro 2020

Super lekker gegeten, heerlijk op smaak, lekker pittig. Mooie porties. Goed warm nog. Gaan we zeker vaker doen!

Janny
29 novembro 2020

TOP snelle bezorging ! Was heerlijk !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dijkstra
22 novembro 2020

Heerlijk!!!! Met zorg gemaakt!!! Bezorging op tijd en vriendelijk. Drie keer besteld hier. Top!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stephanie
18 novembro 2020

Grote klasse. Op eenzame hoogte qua kwaliteit, naast andere bezorgopties. Mooie producten en gemaakt door een echte kenner en liefhebber vd Thaise keuken en dat proef je!

Casper
18 novembro 2020
Imad
18 novembro 2020

Top top voedsel, vaste klant inmiddels

Rudi R
17 novembro 2020

Overheerlijk en weer voortreffelijk, helaas minus de rijst, die leek wel van eergisteren zo aangekoekt, misser.. Heetheid op orde ! Grru..

AJC
16 novembro 2020

Bestelling was er erg snel. Ik had 1 maaltijd besteld maar dat was genoeg voor twee. Het was heet en echt heerlijk. Heel smaakvol net zoals in het restaurant. Echt een aanrader!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leentje
15 novembro 2020
Es
10 novembro 2020
Imi
10 novembro 2020

Satisfying voedsel in deze donkere tijden. Snel, warm en veel smaak. Van mij zijn jullie nog niet af :)

Imi
9 novembro 2020

Warm, heerlijk mals en fijne smaken😄

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dennis
9 novembro 2020

Heerlijk gegeten! Eten was van uitstekende kwaliteit en mooi op tijd bezorgd. Wel waren porties behoorlijk groot. 1 hoofdgerecht minder was voor 4 personen ook prima geweest. Voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rikus
8 novembro 2020

Heerlijk gegeten een waar genoegen.

Mirte
5 novembro 2020

De bezorging was op tijd, maar helaas was het eten wel al lauw. Het was wel allemaal dusdanig lekker dat de kwaliteit sowieso 5 sterren krijgt. We zullen hier zeker vaker bestellen!

Cyrus
5 novembro 2020

Heerlijk eten, met aandacht voor detail bereid en verpakt in een goede portie om de honger te kunen stillen! Om deze reden zal ik zeker weer bestellen.

Hans
4 novembro 2020

Graag weer loempia in driehoek

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laurens Bontes
3 novembro 2020

Ontzettend veel en heerlijk gekruid en zorgvuldig bereid eten. Jullie mogen de plastic bakken ook met papier inpakken in plaats van aluminiumfolie om warm te houden. I.v.m. Afval en milieu. Echt te gek en royaal voedsel.

Rudy en Doris
2 novembro 2020

Bijzonder smakelijk en op tijd bezorgd. Goed geregeld. Aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Charlie
2 novembro 2020

Ik had de groene curry.. qua smaak was het heerlijk, goed gevuld met groente en vol op gamba's der door... Alleen had de saus voor mij wel iets dikker gemogen, ik had het zo als soep kunnen drinken... Maar verder super.. Ik kom zeker weer bestellen..

Paul
2 novembro 2020

Geweldig lekker eten. Jammer dat de rendang uitverkocht was. Dat houden we nog tegoed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.E.T.
31 outubro 2020

makkelijk te bestellen;op de gewenste tijd bezorgd en met zijn allen heerlijk gegeten van 3 verschillende menu's! Voor herhaling vatbaar!

Henk Boymand
31 outubro 2020

Twee maaltijden besteld fried rice Gamba en Thai red curry beef. De maaltijden waren heerlijk van smaak. Zeker een aanrader.

Taxi Don
31 outubro 2020

Het was weer heerlijk

Anoniem
28 outubro 2020

Very nice , super lekker en veel :)

Bertus de jong
27 outubro 2020

Thai red curry beef € 11.60, Uitstekend 1× Fried rice Gamba € 10.80, Iets te nederlands gebleven 1× Thai gamba salade, heerlijk

Casper
26 outubro 2020

Altijd top eten voor een prima prijs

Franke
26 outubro 2020

Superlekker!

Anoniem
26 outubro 2020
Judy
26 outubro 2020

Wat hebben we heerlijk gegeten. Alles erg vers en vol verse kruiden. Het eten was bij bezorging lekker warm en de kippenvleugeltjes en de loempia’s nog heerlijk knapperig. Wil gaan zeker nog een keer bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Renate
24 outubro 2020

Heerlijk gegeten en het werd goed warm thuis bezorgd!! Het portie was meer dan genoeg!!

Jacqueline
24 outubro 2020

Heerlijk! Ik denk dat ik de hele kaart maar ga uitproberen :-)

KA
24 outubro 2020

Heerlijk eten. Super op smaak. Zeer grote portie. Alles top!

Willemijn
23 outubro 2020

Heerlijk gegeten! En goede grote porties. Perfect!

Nico van der Heide
22 outubro 2020

Eerste keer besteld, en de kwaliteit was geniaal en mooi op tijd. De pad Thai chicken was een mooie hoeveelheid morgen nog wat opwarmen. En de Thai red curry beef hetzelfde. Zeker een aanrader.

Kk
20 outubro 2020

Grote porties heerlijk eten. Een echte aanrader

Mattie
20 outubro 2020

Helaas viel dit wat tegen, de rode curry was veel te zoet, en ondanks de 2 vermelde pepertjes kon ik geen pittigheid bespeuren. Tafelgenoot had de kip in pindasaus besteld, ook hier een vrij smakeloze hap!

Ruben Heidema
19 outubro 2020

Erg lekker eten met een goede service. Aanrader!

taxi Don
19 outubro 2020

Top kwaliteit zeker aan te bevelen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JP
18 outubro 2020

Bezorging en waliteit was goed. Aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan
18 outubro 2020

Heerlijk gegeten. Geen overdaad aan vet, zout en suiker. Maar goed op smaak gebrachte frisse curry.

A.
17 outubro 2020

Was heerlijk! Aanrader!

Janna en Benno
11 outubro 2020

Het was lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meine Lam
11 outubro 2020

Eten was heerlijk Beslist aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.