Beoordelingen van Yserman Streetfood Leeuwarden

Recente recensies van Yserman Streetfood Leeuwarden

5 sterren na 160 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, super lekker.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry's, zien er heel verzorgd uit. En goddelijke Thaise icetea. Met leuke attentie bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, levering precies opmtijd, Vers eten, leuke attentie (zakje thee, servetjes)

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pompoen curry gegeten en de boontjes waren echt super! Super snel bezorgd. Echt top en bedankt voor de roos :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en ruim voldoende èn op tijd bezorgd. Het smaakt naar meer!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten en een vlotte bezorging. Ook de service wat betreft het op willen lossen van een kleine lekkage van de soep verdient zeker een beker. Kortom een aanrader!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker en relatief gezond eten

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. De geur en smaken, even je ogen dicht en je waant je in Azië.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten en net even iets meer luxe dan dat je verwacht!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en voldoende eten en goed warm. Bezorger zeer vriendelijk.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam royaal op tijd en de maaltijd was mooi gevarieerd, warm en lekker. De soep was royaal gevuld met lekkere verse groenten maar voor onze smaak net wat te pittig. Daar zullen we bij een volgende bestelling rekening mee houden want verder: voor herhaling vatbaar! Dus we komen zeker terug.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top gegeten! Op tijd en warm bezorgd..

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor een goede prijs. Weer eens wat anders. Zeker een aanrader.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer heeerlijk gegeten :) wij bestellen zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vooral de saté was heerlijk en goed op smaak (fijn pittig). Echt een aanrader! Wij gaan iig vaker bestellen.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pittig, goede smaken. Vegan optie was super.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader! Heerlijk

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lovely food, plentiful and beautifullly presented! We love the candle and flower that come with it- such a nice and thoughtful touch. Delivery was super fast . This was the second time we ordered, and we will be back for more

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, niet alledaagse smaken. Op deze manier bestellen en laten bezorgen kun je er een gezellige avond van naken.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was prima op tijd klaar, nog heet en zeer smaakvol met een bloem en een kaars erbij voor de sfeer. een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep met welgeteld 4 garnalen voor 2 personen viel tegen, zeker als alternatief voor de Thom kha kai. loempia’s waren iets te slap. Rest van het menu was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en exact op de afgesproken tijd. Alleen was het gokken welke dressing bij welk product hoorde. Maar heerlijk om meer authentieke smaken uit Vietnam en omgeving te proeven. Jaren geleden op vakantie geweest en dit was voor het eerst dat ik in NL een springrol at zoals je ze daar zelf in een restaurantje maakt.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heel goed Had wel pittiger gemogen

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd vlot en lekker spicy

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde menu besteld Ondanks dat hebben we heerlijk genoten Bezorging prima, vlot en coronaproof Volgende keer het juiste menu bestellen

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden verschillende gerechten besteld. De rendang, saté en kippenvleugeltjes waren heerlijk. Helaas was de rode curry echt niet lekker. Er zat geen smaak aan de saus en er zaten allemaal ingrediënten in die niet genoemd waren zoals ananas. Erg jammer.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers gekookt, verrassend lekker. Geen simpel indisch food.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vond ik de kwaliteit zeer matig. Ik ben een liefhebber van de Thaise keuken,maar vond dit ronduit zeer matig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten eerste, wat een geweldige keuze hebben jullie! Inmiddels bijna alles wel gehad, en ik moet zeggen dat het eten me geen enkele tegenvalt. Niets anders dan lof voor het heerlijke eten, het snelle bezorgen en de top service! Tot snel

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten werd op de afgesproken tijd bezorgd en was nog lekker warm. De kwaliteit was erg goed, zowel de sla als het vleesgerecht. De nasi-goreng was ook goed maar die we wel eens hebben gegeten in restaurant de Yserman vonden we toen lekkerder van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en veelzijdig menu! Lekker pittige gerechten en veel verse groenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend. Heerlijk gegeten.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wederom voortreffelijk!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verrukkelijk. Hartelijk dank voor de mooie pink roosje met een kaarsje erbij, TOF ! En hartelijk dank voor de Japanse Sencha TOF bezorgd ! een dikke 10 !

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en Met aandacht verzorgt.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was bijzonder goed!. ok was het meer dan voldoende; echt een aanrader. De bezorging was keurig op tijd en de gerechten waren perfect verpakt en nog warm! Hier bestellen we zeker weer!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruim voldoende voor twee personen. Mooie afwisseling van smaken: zuur, pittig, neutraal. Lekker veel groente en zachte tofu. Mooie droge rijst met pit. Wel is enorm veel aluminiumfolie gebruikt om alle bakjes in te pakken. Graag volgende keer milieuvriendelijke verpakking gebruiken. De bezorging was stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Leuke variatie aan verschillende hapjes en allemaal heerlijk! Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet helemaal wat we ervan verwacht hadden helaas. Smaak viel tegen,, niet die authentieke Thaise smaak. Pad Thai was flauw en garnalen zagen er niet fris uit. Pad prik king chicken was vooral scherp maar niet smaakvol. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We hebben wel eens vaker laten bezorgen door een restaurant maar dat viel eigenlijk altijd tegen. Deze keer niet, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, goed verzorgd en bezorging zoals afgesproken.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend en lekker....!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van het heerlijke eten en super service ontvangen!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, de service met een kaarsje en bloemetje fantastisch en de bezorging op tijd (eten was nog heet). Genoten.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel bezorgd, value for money !

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaken waren goed. Wij vonden wel er te weinig vlees in de curry was. Bezorging was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, wij hadden menu 1. Goede smaken en heerlijk mals vlees in de curry. Zeker voor herhaling vatbaar👍

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke gebakken Thaise rijst schotel mogen genieten.. Bordevol beetgare groente, prima op smaak en op verzoek lekker pittig ! Vlotte bezorging en leuk zo met een bakje Thaise groene thee, kaars en roosje erbij, sfeerverrijkend ja..

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal Top! Goed op smaak, prima hoeveelheid en goed verpakt.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker thais eten zoals het hoort te zijn 🙂 Ik krijg er elke keer een roosje🌹 en een kaarsje🕯️bij. Hoe leuk is dat! Dikke plus voor het eten,.... Dikke dikke plus voor de aandacht die jullie er extra in steken 🙏🏾

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt uniek goede smaken en een aanwinst voor de stad. De prijzen zijn opvallend gunstig voor wat je krijgt. Ik ben fan!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, echte authentieke smaken. Goed warm gehouden. Een aanrader voor liefhebbers van Thais eten.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good quality and I enjoyed the food. Overall, I’d have preferred more lime peaces for the Pad Thai and more authentic Thai greens instead of corn. The green tea Panna Cotta was delicious! And thanks for the candle and Rose - was a nice surprise. :))))

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, warm eten en fantastische service. Heerlijk gegeten!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel binnen en echt heeeeel erg lekker! (We hadden menu 1) Dit doen we snel weer!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Prijs is ook goed. Zal er zeker vaker bestellen

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk heerlijk gegeten. Deze keer ook de salade beef besteld. Echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Alleen denk ik wel dat ik de groene curry had ipv de gele.. Als jullie ook nog overgaan op geen plastic dan is het helemaal top! Bezorging was snel en erg vriendelijk. Leuk bloemetje en kaarsje erbij voor een romantisch diner.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd en lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een feestje op je bord en een feestje op je tong. 👌🏻 wat een smaaksensaties Hier kunnen nog heel wat thuisbezorgd restaurants iets van leren. Het was nog heerlijk warm ( door heel veel aluminium folie wat er om heen zat. Dit is echt uit eten !!! Maar dan thuis . Chapeau dikke 10 Wij bestellen zeer regelmatig eten aan huis. Ik zei net tegen mijn man : de winnaars komen nu naar voren Bedankt voor de roos en de kaars Heel attent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en meer dan genoeg met z'n tweeën!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede portie. Leuk presentje erbij; mooie gele roos en een kaarsje. Zeker een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank voor een gezellig extra'tje bij de bestelling, tip: altijd via de website bestellen niet via thuisbezorgd.nl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Netjes verpakt. Misschien een beetje te vanuit milieu oogpunt. Smakelijke gerechtjes. De curry is het best.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De service was top! De bezorging ging vlot. Er zat zelfs een kaarsje met een roos erbij als attentie. Na het eten werden we nog gebeld met de vraag of alles naar wens was. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte naar meer !! Heerlijk gegeten.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een eerlijke prijs. Het lekkerste Aziatische eten van Leeuwarden en omstreken! Top!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vandaag heerlijk eten bij jullie besteld aan geboden door vis het was overheerlijk en snel geleverd beveel het zeker aan en bestellen doen we zeker weer bedankt

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, zoals altijd

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is de kok veranderd? Het eten was niet zoals ik gewend ben. Hetzelfde gerecht was de vorige keer veel lekkerder. De patat deze keer was erg taai en koud. De vleugels waren niet krokant en smaakten een beetje verbrand. De bakjes die er deze keer gebruikt zijn zijn niet bedoeld voor natte gerechten. M'n tafel zat onder de saus. Ik hoop dat jullie snel weer open kunnen. Ter plekke eten is toch altijd het lekkerst.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel pittig, maar verder heerlijk en voldoende voor zelfs 2 dagen.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging!! Binnen 20 minuten had ik mijn lekkere eten in huis. Het was heerlijk! Kan het zeker aanbevelen.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd sowieso al meer dan een uur liep nog eens 20 minuten uit.. (Ik woon op 5 minuten fietsafstand) Anderhalf uur na bestellen, vind ik toch half uur te lang duren/wachten.. Wel lekker hoor, op smaak en pittig, maar natuurlijk nu niet meer zo scherp geprijsd..

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect food. Will do again next year.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wordt een beetje eentonig maar het was weer helemaal top super food!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in tegenstelling tot de 1e keer was het eten kwalitatief een stuk slechter,zag er minder aantrekkelijk uit en de smaak hielt niet over

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten! Heerlijk

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vet.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde vrij lang. Eten was ruim voldoende en lekker van smaak, maar alleen vlees en rijst. Geen groenten en geen saus. Dus naar mijn mening niet een volledig hoofdgerecht.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vers, huisgemaakte en veel smaak

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima de luxe, heerlijke smaak en goed op warmte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten,

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gerechten voor een goede prijs. Bezorging keurig op tijd.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vol van smaak en ruim voldoende. Bezorging was (op vrijdagavond) 10-15 min later dan aangegeven, maar alles was netjes ingepakt en goed warm.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk👍👍👍👍

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten. Heerlijk!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, heerlijk op smaak, lekker pittig. Mooie porties. Goed warm nog. Gaan we zeker vaker doen!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP snelle bezorging ! Was heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!! Met zorg gemaakt!!! Bezorging op tijd en vriendelijk. Drie keer besteld hier. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote klasse. Op eenzame hoogte qua kwaliteit, naast andere bezorgopties. Mooie producten en gemaakt door een echte kenner en liefhebber vd Thaise keuken en dat proef je!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top voedsel, vaste klant inmiddels

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk en weer voortreffelijk, helaas minus de rijst, die leek wel van eergisteren zo aangekoekt, misser.. Heetheid op orde ! Grru..

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er erg snel. Ik had 1 maaltijd besteld maar dat was genoeg voor twee. Het was heet en echt heerlijk. Heel smaakvol net zoals in het restaurant. Echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Satisfying voedsel in deze donkere tijden. Snel, warm en veel smaak. Van mij zijn jullie nog niet af :)

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, heerlijk mals en fijne smaken😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten was van uitstekende kwaliteit en mooi op tijd bezorgd. Wel waren porties behoorlijk groot. 1 hoofdgerecht minder was voor 4 personen ook prima geweest. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten een waar genoegen.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd, maar helaas was het eten wel al lauw. Het was wel allemaal dusdanig lekker dat de kwaliteit sowieso 5 sterren krijgt. We zullen hier zeker vaker bestellen!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, met aandacht voor detail bereid en verpakt in een goede portie om de honger te kunen stillen! Om deze reden zal ik zeker weer bestellen.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag weer loempia in driehoek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend veel en heerlijk gekruid en zorgvuldig bereid eten. Jullie mogen de plastic bakken ook met papier inpakken in plaats van aluminiumfolie om warm te houden. I.v.m. Afval en milieu. Echt te gek en royaal voedsel.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijk en op tijd bezorgd. Goed geregeld. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de groene curry.. qua smaak was het heerlijk, goed gevuld met groente en vol op gamba's der door... Alleen had de saus voor mij wel iets dikker gemogen, ik had het zo als soep kunnen drinken... Maar verder super.. Ik kom zeker weer bestellen..

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten. Jammer dat de rendang uitverkocht was. Dat houden we nog tegoed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

makkelijk te bestellen;op de gewenste tijd bezorgd en met zijn allen heerlijk gegeten van 3 verschillende menu's! Voor herhaling vatbaar!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee maaltijden besteld fried rice Gamba en Thai red curry beef. De maaltijden waren heerlijk van smaak. Zeker een aanrader.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very nice , super lekker en veel :)

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thai red curry beef € 11.60, Uitstekend 1× Fried rice Gamba € 10.80, Iets te nederlands gebleven 1× Thai gamba salade, heerlijk

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top eten voor een prima prijs

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we heerlijk gegeten. Alles erg vers en vol verse kruiden. Het eten was bij bezorging lekker warm en de kippenvleugeltjes en de loempia’s nog heerlijk knapperig. Wil gaan zeker nog een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het werd goed warm thuis bezorgd!! Het portie was meer dan genoeg!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ik denk dat ik de hele kaart maar ga uitproberen :-)

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Super op smaak. Zeer grote portie. Alles top!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En goede grote porties. Perfect!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, en de kwaliteit was geniaal en mooi op tijd. De pad Thai chicken was een mooie hoeveelheid morgen nog wat opwarmen. En de Thai red curry beef hetzelfde. Zeker een aanrader.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties heerlijk eten. Een echte aanrader

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas viel dit wat tegen, de rode curry was veel te zoet, en ondanks de 2 vermelde pepertjes kon ik geen pittigheid bespeuren. Tafelgenoot had de kip in pindasaus besteld, ook hier een vrij smakeloze hap!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten met een goede service. Aanrader!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit zeker aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en waliteit was goed. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Geen overdaad aan vet, zout en suiker. Maar goed op smaak gebrachte frisse curry.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Aanrader!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk Beslist aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.