Beoordelingen van Yserman Streetfood Leeuwarden

Recente recensies van Yserman Streetfood Leeuwarden

5 sterren na 87 reviews

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, echte authentieke smaken. Goed warm gehouden. Een aanrader voor liefhebbers van Thais eten.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good quality and I enjoyed the food. Overall, I’d have preferred more lime peaces for the Pad Thai and more authentic Thai greens instead of corn. The green tea Panna Cotta was delicious! And thanks for the candle and Rose - was a nice surprise. :))))

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, warm eten en fantastische service. Heerlijk gegeten!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel binnen en echt heeeeel erg lekker! (We hadden menu 1) Dit doen we snel weer!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Prijs is ook goed. Zal er zeker vaker bestellen

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk heerlijk gegeten. Deze keer ook de salade beef besteld. Echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Alleen denk ik wel dat ik de groene curry had ipv de gele.. Als jullie ook nog overgaan op geen plastic dan is het helemaal top! Bezorging was snel en erg vriendelijk. Leuk bloemetje en kaarsje erbij voor een romantisch diner.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd en lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een feestje op je bord en een feestje op je tong. 👌🏻 wat een smaaksensaties Hier kunnen nog heel wat thuisbezorgd restaurants iets van leren. Het was nog heerlijk warm ( door heel veel aluminium folie wat er om heen zat. Dit is echt uit eten !!! Maar dan thuis . Chapeau dikke 10 Wij bestellen zeer regelmatig eten aan huis. Ik zei net tegen mijn man : de winnaars komen nu naar voren Bedankt voor de roos en de kaars Heel attent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en meer dan genoeg met z'n tweeën!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede portie. Leuk presentje erbij; mooie gele roos en een kaarsje. Zeker een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank voor een gezellig extra'tje bij de bestelling, tip: altijd via de website bestellen niet via thuisbezorgd.nl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Netjes verpakt. Misschien een beetje te vanuit milieu oogpunt. Smakelijke gerechtjes. De curry is het best.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De service was top! De bezorging ging vlot. Er zat zelfs een kaarsje met een roos erbij als attentie. Na het eten werden we nog gebeld met de vraag of alles naar wens was. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte naar meer !! Heerlijk gegeten.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een eerlijke prijs. Het lekkerste Aziatische eten van Leeuwarden en omstreken! Top!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vandaag heerlijk eten bij jullie besteld aan geboden door vis het was overheerlijk en snel geleverd beveel het zeker aan en bestellen doen we zeker weer bedankt

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, zoals altijd

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is de kok veranderd? Het eten was niet zoals ik gewend ben. Hetzelfde gerecht was de vorige keer veel lekkerder. De patat deze keer was erg taai en koud. De vleugels waren niet krokant en smaakten een beetje verbrand. De bakjes die er deze keer gebruikt zijn zijn niet bedoeld voor natte gerechten. M'n tafel zat onder de saus. Ik hoop dat jullie snel weer open kunnen. Ter plekke eten is toch altijd het lekkerst.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel pittig, maar verder heerlijk en voldoende voor zelfs 2 dagen.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging!! Binnen 20 minuten had ik mijn lekkere eten in huis. Het was heerlijk! Kan het zeker aanbevelen.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd sowieso al meer dan een uur liep nog eens 20 minuten uit.. (Ik woon op 5 minuten fietsafstand) Anderhalf uur na bestellen, vind ik toch half uur te lang duren/wachten.. Wel lekker hoor, op smaak en pittig, maar natuurlijk nu niet meer zo scherp geprijsd..

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect food. Will do again next year.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wordt een beetje eentonig maar het was weer helemaal top super food!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in tegenstelling tot de 1e keer was het eten kwalitatief een stuk slechter,zag er minder aantrekkelijk uit en de smaak hielt niet over

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten! Heerlijk

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vet.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde vrij lang. Eten was ruim voldoende en lekker van smaak, maar alleen vlees en rijst. Geen groenten en geen saus. Dus naar mijn mening niet een volledig hoofdgerecht.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vers, huisgemaakte en veel smaak

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima de luxe, heerlijke smaak en goed op warmte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten,

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gerechten voor een goede prijs. Bezorging keurig op tijd.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vol van smaak en ruim voldoende. Bezorging was (op vrijdagavond) 10-15 min later dan aangegeven, maar alles was netjes ingepakt en goed warm.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk👍👍👍👍

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten. Heerlijk!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, heerlijk op smaak, lekker pittig. Mooie porties. Goed warm nog. Gaan we zeker vaker doen!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP snelle bezorging ! Was heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!! Met zorg gemaakt!!! Bezorging op tijd en vriendelijk. Drie keer besteld hier. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote klasse. Op eenzame hoogte qua kwaliteit, naast andere bezorgopties. Mooie producten en gemaakt door een echte kenner en liefhebber vd Thaise keuken en dat proef je!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top voedsel, vaste klant inmiddels

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk en weer voortreffelijk, helaas minus de rijst, die leek wel van eergisteren zo aangekoekt, misser.. Heetheid op orde ! Grru..

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er erg snel. Ik had 1 maaltijd besteld maar dat was genoeg voor twee. Het was heet en echt heerlijk. Heel smaakvol net zoals in het restaurant. Echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Satisfying voedsel in deze donkere tijden. Snel, warm en veel smaak. Van mij zijn jullie nog niet af :)

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, heerlijk mals en fijne smaken😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten was van uitstekende kwaliteit en mooi op tijd bezorgd. Wel waren porties behoorlijk groot. 1 hoofdgerecht minder was voor 4 personen ook prima geweest. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten een waar genoegen.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd, maar helaas was het eten wel al lauw. Het was wel allemaal dusdanig lekker dat de kwaliteit sowieso 5 sterren krijgt. We zullen hier zeker vaker bestellen!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, met aandacht voor detail bereid en verpakt in een goede portie om de honger te kunen stillen! Om deze reden zal ik zeker weer bestellen.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag weer loempia in driehoek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend veel en heerlijk gekruid en zorgvuldig bereid eten. Jullie mogen de plastic bakken ook met papier inpakken in plaats van aluminiumfolie om warm te houden. I.v.m. Afval en milieu. Echt te gek en royaal voedsel.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijk en op tijd bezorgd. Goed geregeld. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de groene curry.. qua smaak was het heerlijk, goed gevuld met groente en vol op gamba's der door... Alleen had de saus voor mij wel iets dikker gemogen, ik had het zo als soep kunnen drinken... Maar verder super.. Ik kom zeker weer bestellen..

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten. Jammer dat de rendang uitverkocht was. Dat houden we nog tegoed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

makkelijk te bestellen;op de gewenste tijd bezorgd en met zijn allen heerlijk gegeten van 3 verschillende menu's! Voor herhaling vatbaar!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee maaltijden besteld fried rice Gamba en Thai red curry beef. De maaltijden waren heerlijk van smaak. Zeker een aanrader.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very nice , super lekker en veel :)

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thai red curry beef € 11.60, Uitstekend 1× Fried rice Gamba € 10.80, Iets te nederlands gebleven 1× Thai gamba salade, heerlijk

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top eten voor een prima prijs

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we heerlijk gegeten. Alles erg vers en vol verse kruiden. Het eten was bij bezorging lekker warm en de kippenvleugeltjes en de loempia’s nog heerlijk knapperig. Wil gaan zeker nog een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het werd goed warm thuis bezorgd!! Het portie was meer dan genoeg!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ik denk dat ik de hele kaart maar ga uitproberen :-)

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Super op smaak. Zeer grote portie. Alles top!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En goede grote porties. Perfect!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, en de kwaliteit was geniaal en mooi op tijd. De pad Thai chicken was een mooie hoeveelheid morgen nog wat opwarmen. En de Thai red curry beef hetzelfde. Zeker een aanrader.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties heerlijk eten. Een echte aanrader

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas viel dit wat tegen, de rode curry was veel te zoet, en ondanks de 2 vermelde pepertjes kon ik geen pittigheid bespeuren. Tafelgenoot had de kip in pindasaus besteld, ook hier een vrij smakeloze hap!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten met een goede service. Aanrader!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit zeker aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en waliteit was goed. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Geen overdaad aan vet, zout en suiker. Maar goed op smaak gebrachte frisse curry.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Aanrader!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk Beslist aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.